Η ΦΑΡΜΑ ΜΑΣ


Στον χάρτη της Γεύσης ... Φυσιολογικός προορισμός

Η ποιότητα των ανθρώπινων σχέσεων, η αυθεντική αγάπη στη μοναδική Τοπική κουλτούρα και ο σεβασμός στη προσωπικότητα του επισκέπτη δεν αποτελούν για εμάς επαγγελματικές επιλογές αλλά το κίνητρο για να δημιουργήσουμε ένα χώρο έκφρασης γνήσιων συναισθημάτων και αληθινής αγάπης για τη Κρητική Γαστρονομία.

Αυτή είναι η Φάρμα μας..

ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Κρητική Κουζίνα

Η ολοκληρωμένη εμπειρία της κρητικής γαστρονομίας σε ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό κρητικό τοπίο.

Ποιότητα & Γευσιγνωσία

Η διάσημη μεσογειακή/ Κρητική διατροφή αναδεικνύεται στο τραπέζι σας «κρυμμένη» σε μοναδικές γεύσεις με παραδοσιακή δομή αλλά και σύγχρονη αισθητική.

Ευχάριστη Ατμόσφαιρα

Αίσθηση λιτής μεγαλοπρέπειας σε προσεγμένους χώρους που δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αλλά και οικεία, ζεστή, σπιτική ατμόσφαιρα.

Όπως θα θέλατε

Στρογγυλά τραπέζια που θυμίζουν ένα αυθεντικό μωσαϊκό γεύσεων, αρωμάτων και τοπικών χρωμάτων προκαλούν τις αισθήσεις, διαμορφώνουν κλίμα και συνθήκες πραγματικής επικοινωνίας, φέρνουν στο επίκεντρο τον πραγματικό σου εαυτό.

Τόλμησε ξεχωριστές αποδράσεις από τη καθημερινότητα, πάρε την ευθύνη της ξεχωριστής επιλογής, οργάνωσε με την αίσθηση του οικοδεσπότη και ζήσε μαγικές στιγμές με τους δικούς σου ανθρώπους, τη μικρή ή μεγάλη παρέα σου σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Οποιαδήποτε σημαντική προσωπική σας στιγμή μπορεί να πάρει διαφορετική διάσταση αν αποφασίσετε να ξεφύγετε από τις καθιερωμένες πλέον, πολύβουες, άχρωμες, τυπικές, σχεδόν διαδικαστικού χαρακτήρα μαζικές εκδηλώσεις που τις συνοδεύουν.

Το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου βρίσκεται μέσα στο αγρόκτημα και λίγα βήματα μακριά από τα εντυπωσιακά στρωμένα τραπέζια που θα περιμένουν τους ξεχωριστούς καλεσμένους σας(*) να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις που εσείς επιλέξατε να τους προσφέρετε. Ξεπεράστε κάθε προσδοκία τους με την διοργάνωση μιας ζεστής, αληθινά αυθεντικής και εντυπωσιακά ποιοτικής κοινωνικής εκδήλωσης.

Ενημέρωσέ μας έγκαιρα για την επίσκεψη σου στη Φάρμα μας .. Εδώ, δεν περιμένουμε απρόσωπους πελάτες για να καταναλώσουν τυπικά προϊόντα. Εδώ περιμένουμε Εσένα και την παρέα σου προσαρμόζοντας το χώρο, προετοιμάζοντας το δικό σας, μοναδικό γευστικό ταξίδι και προσδοκώντας να ανταποκριθούμε στις πιο υψηλές σας απαιτήσεις. Η απαράμιλλη ποιότητα και ασφάλεια των δικών μας πρώτων υλών εγγυάται το υψηλό επίπεδο της γαστρονομικής σας εμπειρίας. Το προσωπικό ύφος, η γνώση του πλούτου και των δυνατοτήτων της τοπικής κουζίνας είναι σίγουρο ότι θα σας συντροφεύει γευστικά ως εμπειρία ζωής.

*έως 60 άτομα

ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΆρης – Ελένη Στρακάκη

Και ξαφνικά βρέθηκα στο παραμύθι της Σταχτοπούτας. Οι κολοκύθες περιμένουν το μαγικό άγγιγμα της κυρίας Κατερίνα, της Νεράιδας του σπιτιού για να μεταμορφωθούν. Αυτό το σπίτι έχει ψυχή που αιχμαλωτίζει τη ματιά σου όπου και να τη στρέψεις.

Σερίνα

Πώς φαίνεται όμως αυτό που δημιουργείται με αγάπη και μεράκι… Μπράβο σας, είμαστε τυχεροί που υπάρχουν άνθρωποι σαν και εσάς στην Κρήτη!

Daria

Δεν έχουμε επισκεφτεί ξανά ένα τόσο όμορφο μέρος. Η οικογένεια σας έχει μεγάλη καρδιά. Ήταν μεγάλη τύχη για εμάς να σας επισκεφτούμε. Πιστεύω ότι μπορείς να το ονομάσεις «Παράδεισο για ανθρώπους που είναι κουρασμένοι από την μεγάλη αστική ζωή».

Mimi Frisch & Jo Freudenheim

Το γεύμα ήταν καταπληκτικό και η εμπειρία θα μας μείνει αξέχαστη! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την φιλοξενία και το φανταστικό φαγητό (ειδικά οι αγκινάρες). Θα επιστρέψουμε σίγουρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑCopyright © 2017 all Rights Reserved. Created by Eyewide